Wat zijn dice slots?

In dit artikel van Online Legaal Gokken leggen we uit wat dice slots zijn, waarom ze door bepaalde providers worden gemaakt en wat de verschillen zijn met traditionele slots zoals fruits.

Dice slots zijn online slots die graphics van dobbelstenen gebruiken. De functies van dit vrij nieuwe genre spelletjes komen overeen met traditionele slots, dus het betreft enkel een grafisch verschil.

Waarom providers dice slots maken

Dice Slots

Er zijn voornamelijk twee redenen waarom providers dit genre van casinospel maken:

  1. Bij sommige instanties die licenties uitgeven, zijn de vereisten voor spellen met dobbelstenen lager dan bij traditionele slots of fruitslots. Op deze manier kunnen sites die niet elke type slot mogen aanbieden wel nog steeds dezelfde gameplay in hun aanbod opnemen. Sommige providers veranderen daarom op verzoek de graphics van hun symbolen naar dobbelstenen.
  2. Een groot deel spelers geeft de voorkeur voor spelletjes met dice. Je zal dan ook op sommige sites hetzelfde spel in verschillende versies vinden.

Sommige providers zoals Beefee hebben veel dice slots. Hiermee veroveren ze een aanzienlijk deel van een minder competitieve markt dan de traditionele slots. Andere providers bieden dan weer enkel traditionele slots aan.

De functies zijn identiek

Wanneer een spel zowel als dice slot als in een traditioneel format bestaat, zijn de functies identiek. Ook bij dice slots vind je dus functies zoals wilds, scatters, bonusspellen en free spins terug. Ook het uitbetalingspercentage naar de speler toe is identiek. De keuze tussen de traditionele slot en deze nieuwere versie is dus een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle informatie omtrent veilig en legaal gokken in Nederland, met de beste bonussen.
Copyright © 2020 by Online Legaal Gokken. All rights reserved.