Over ons

Over ons

Abel Vervoort

Hoi, ik ben Abel, een recent afgestudeerde student rechten. Al sinds ik jong ben, speel ik al eens graag een spelletje kaarten. Wanneer ik met mijn ouders naar zee ging, keek ik meer uit naar een bezoekje lunapark dan naar het strand en de zee. Het zal je dan vast ook niet verwonderen dat ik in mijn vrije tijd vaak op een online casinosite te vinden ben.

Ik speel vooral voor het plezier, maar natuurlijk win ik ook graag regelmatig een mooi bedrag. Wanneer je wint, dan wil je natuurlijk ook de garantie dat je vlot en correct wordt uitbetaald. Dat is in het verleden zowel bij mij als bij kennissen niet altijd het geval geweest.

Ik ben dan ook grote voorstander van de regulering van de Nederlandse gokindustrie, want enkel bij goksites met officiële licenties en onder toezicht van hogeraf kan je met een gerust hart spelen. 

De teksten rond de kansspelwetgeving zijn echter vaak complex en de beschikbare duidelijke informatie is schaars. Graag informeer ik jullie dan ook via mijn website op een begrijpelijke manier over de geldende regels en de meest recente ontwikkelingen.

Eenmaal de regulering volledig rond is, zal je op mijn site ook een overzicht vinden van de beste bonussen die je op betrouwbare sites terug kunt vinden.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur mij dan gerust een mailtje via admin@online-legaal-gokken.nl

Alle informatie omtrent veilig en legaal gokken in Nederland, met de beste bonussen.
Copyright © 2020 by Online Legaal Gokken. All rights reserved.